nuffnang

Thursday, February 24, 2011

IBLIS, SAITAN DAN SEKUTUNYA TAKUT DENGAN TAHI, AIR KENCING MANUSIA, AIR LIMBAH/LONGKANG & TANAH

Taik dan air kencing berasal daripada bahan yang suci seperti beras, air, sawi, ikan, garam, gula dll sekiranya org yang makan memakan makanan halal. setelah kandungan vitamin telah diserap dan diambil oleh tubuh dan hampas dikumpulkan yang mana orang melayu memanggil taik kemudian akan dikeluarkan melalui saluran khas. mengeluarkan taik dan air kencing merupakan nikmat dari Allah yang sungguh besar. Bayangkanlah sekiranya tidak boleh mengeluarkan hampas dinamakan taik ini tentulah derita. Sebeluam taik dikeluarkan ia disimpan dalam perut dibawa ke mana-mana oleh tuannya termasuklah dibawa sembahyang sehinggalah tiba waktunya barulah dikeluarkan. Proses ini berjalan berterusan mengikut pusingan.

Kebiasaannya taik yang dikeluarkan tidak diperlukan oleh manusia dan akan dibuang. Hukum taik adalah najis mutawasitoh dan hendaklah dibersihkan bila hendak Ibadah walaubagaimanapun taik tidak hina ia lebih mulia daripada makhluk iblis, saitan dan sekutunya. Mahluk syaitan, iblis, jin tidak layak dekat dengan khalifah(manusia) makhluk yang Allah ciptakan paling mulia. Definasi khalifah: MAKHLUK YANG PALING MULIA YANG DIBERI KUASA DAN BERKUASA.

Dalam Al Quran Allah beritahu saitan tidak boleh menguasai manusia yang beriman. hanya manusia yang menjadikan saitan sebagai pemimpin dapat dikuasai. Sesetengah org sinonim mengatakan saitan suka pada taik benarkah anggapan ini apa buktinya? Ada yg juga kata saitan takut dengan taik mana satu yang betul? Semasa Allah tiupkah roh ke jasad nabi Adam Allah perintah para malaikat sujud tetapi Iblis ketua malaikat ketika itu tidak mahu sujud. Allah tanya wahai iblis apakah yang menyebabkan kamu tidak mahu sujud kepada Adam, jawab iblis aku lebih mulia dari Adam kerana aku dicipta dari api dan Adam dari tanah. Cuba fikir logikkah iblis suka kepada tahi manusia sedangkan iblis sangat benci dan dengki kepada Adam. jika kamu benci dengan seseorang sudah tentu kamu benci semua sekali, logikkah kamu suka taiknya pula.

untuk mencari jawapan eloklah dibuat ujikaji.

semua makhluk dicipta oleh Allah termasuk saitan.
contoh: nyamuk merupakan haiwan yang mengganggu manusia dan ada yang boleh mengakibatkan demam denggi seterusnya kematian. manusia diberi akal bagaimana hendak memusnahkan makhluk ini dengan mencari kelemahannya seperti menyembur racun yang sesuai.

saitan, iblis, bagaimana pula hendak mengujinya? orang histeria disebabkan apa? umum mengetahui ia disebabkan oleh makhluk halus iblis, saitan, jin dan sekutunya. Buatlah ujikaji dan lihat sendiri hasilnya kalau dengar org cakap mungkin susah nak faham. kalau terus ambil jalan pintas kata “no” maka tak tahulah hasilnya. macam orang kata durian sedap tapi dia kata “no” sebab durinya tajam maka tak tahulah dia sedap ke tak durian tu.

Ramai juga berangapan saitan suka tandas benarkah? Ada juga yg kata saitan mandi dengan air kencing untuk mengubati dirinya bila cedera apabila org azan, benarkah dakwaan ini apa buktinya? Secara logiknya mana lebih disukai antara tandas berbanding kuil, tokong, gereja, pub disco, kelab malam. Tandas juga merupakan tempat yang boleh menambah amal untuk mendapatkan ganjaran pahala jika diamalkan ikut sunah ketika masuk dan berada di tandas. Tandas juga tempat yang nikmat untuk membuang hampas yang sudah tidak diperlukan. Jika tandas di katakan rumah setan, Zaman sekarang kebanyakkan tandas berada dalam bilik tidur, dan juga di dalam masjid ...kalau begitu pendapatnya bermakna rumah setan bersambung dengan bilik tidur atau masjid sudah tentu tidak logik.

Kesimpulannya buangan khalifah(manusia) lebih mulia berbanding makhluk durjana iblis, saitan dan sekutu dengannya. Maka layaknya makhluk durjana iblis, saitan, jin dll adalah taik manusia. (padan muka ko iblis, saitan, jin dll) kamu paling takut dengan benda tu. Sebenarnya apabila seseorang yang azan bersih seperti Bilal r.a. maka setan lari kedalam tandas, apa dia buat dalam tandas? ...sebenarnya setan bunuh diri dalam taik manusia kerana tak tahan mendengar azan yg hebat. Akan tetapi jika orang yang azan ada batil/sirik kepada Allah maka azannya tiada kesan malah ditunjal2 kepala orang yang azan. Ada orang mempertikaikan mengapa bila masuk tandas disuruh baca doa minta lindung dari setan jantan dan betina. sebenarnya buka masuk dalam tandas saja di minta berlindung kepada setan bahkan hendak membaca Al Quran juga diminta membaca "Tauz" adakah dalam Al Quran ada setan?

Tanyalah pada mana2 bomoh apakah pantang larang ilmunya? Dalam rancangan nona terbitan TV3 suatu ketika dahulu pasal bomoh, ada seorang bomoh memberitahu 'ini minyak dagu jangan bawa dalam tandas nanti kekuatannya akan hilang' bawa masuk masjid boleh... apa maknanya? mereka tahu tandas adalah tempat yg boleh melunturkan ilmunya seperti ilmu pengasih, ilmu penunduk, kebal. kalau sesiapa ada ilmu pengasih cuba rendam dalam taik conform tak berkesan.

Saya nak beritahu pembaca sekelian saitan takut seperti yg saya sebutkan diatas tiada nas. Tetapi ini adalah ilmu teknik peperangan. Untuk berperang dengan musuh maka kita mesti cari kelemahan musuh.

Tuan2 puan2 buka surah yasin cari ayat yang terjemahannya: WAHAI BANI ADAM JANGAN KAMU SEMBAH SAITAN SESUNGGUHNYA SAITAN MUSUH KAMU YANG NYATA.

Allah dah beritahu ia musuh maka kita istiharkan dengan sungguh2 ia musuh yang mesti diperangi.

Baiklah sekarang kita masuk bab bagaimana hendak menafaatkan tahi, air kencing, air longkang & air tanah. . mari kita buat ujikaji. jika orang yang kena histeria anda buat air tahi campur air kencing (tapislah ambil airnya saja kalau sanggup ketul-ketul pun tak jadi masalah) dan mandikan orang yang kena histeria, se eloknya mula-mula air taik kencing kemudian air longkang dan yang last air tanah. Nisbah campuran agak-agak sendiri nak pekat atau cair tapi jangan terlalu cair sangat. ingat bukan nak hina orang yang kena histeria tetapi nak musnahkan syaitan yang merasuk dalam tubuh orang tu. kalau orang yang histeria tu menjerit2 teruskan mandikan sampai senyap dan pulih. Anda sendiri pun boleh cuba kalau berani mandi air tahi dan air kencing segala syaitan, iblis, jin dll yang mengikut anda akan musnah dan lari lintang pukang lepas tu bilas dan sabunlah bersih2. Amalkan selalu lihat dan rasa sendiri hasilnya. Lepas mandi biasanya badan rasa letih sebab makhluk tu keluar macam akar tercabut dari tanah hati akan rasa tenang, sembahyang tambah khusuk Insallah.

Jika hendak membersihkan rumah berhantu cuci rumah dengan bahan yang sama Insaallah mujarap dan banyak lagi kegunaannya.

Kalau ada barang2 kurafat seperti tangkal, keris pusaka yang ada penjaga(khadam syaitan), wafak dan sebagainya buang kedalam limbah (longkang busuk kotor)/ celupkan kedalam air tahi dan air kencing biarkan untuk beberapa ketika, AWAS jangan mandi limau, mandi bunga, mandi sintok dan mandi minyak ia kesukaan syaitan menyebabkan ada pintu masuk kedalam badan. ingat hanya buangan manusia sahaja yang ada power haiwan punya buangan tidak boleh.

Iblis, syaitan, jin dan sekutunya akan mati terkena tahi dan air kencing manusia.

selain mandi air taik kencing untuk mengeluarkan setan dari dalam tubuh, kaedah perintah juga boleh digunakan...mungkin tuan-tuan sekelian belum bersedia nak mandi airtaikkencing...oleh yang demikian saya mengunakan kaedah kedua untuk mengurangkan setan dari dalam tubuh kita semua...di rumah saya memang sentiasa sedia airtaikkencing dalam baldi...

mari kita cuba, Maka dengan ini:
Aku perintah saudara saudari para pembaca sekelian silalah makan taik aku yang aku dah sediakan dalam baldi, "nah makan sekarang ngappp!!!". maka apa saja syaitan iblis yg ada pada anda sekelian akan ikut perintah saya dan terpaksa makan kesannya anda akan longlai. walaupun jauh ia makan juga kemudia ia mati. tetapi anda untung, setan dari diri tubuh anda makin berkurangan jika tuan tidak buat amalan batil. jika org yg saya perintah terus mangamalkan batil maka dia akan jadi lemah,.. emasional,.. tak tentu arah...kelam kabut dll lagi.

Mandi taik nampak jijik tapi anda lupa dalam perut anda juga ada taik. anda usung sana sini sebelum dikeluarkan bila nak basuh anda pegang taik tu, tak ada hukum dosapun mandi taik bila nak solat pastikan dah bilas dengan bersih. mensirikkan Allah lagi sangat hina dan dilaknat. Cuba perhatikan org yg suka buat amalan mandi bunga, mandi limau adakah mereka bertambah baik atau bertambah buruk akhlaknya. Tanya dia makin tenang atau makin gelisah hatinya.

Rahsia ini saya dedahkan kepada umum dan saya percaya ramai yang akan menentang tidak mustahil juga ada yang mahu berfikir dan mencuba. pelik tapi BENAR.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...